Eenvoudige stappen naar de baan die werkt

Wakker worden
Maak de schets van je ideale baan
Uitstellen van het werken binnen je ideale baan voelt niet goed. En toch merk je dat het moment om iets aan de situatie te veranderen steeds voorbij gaat. Dit is het moment om te zeggen : "Ik ga het doen en wel nu." Wat houdt je tegen? Ga op onderzoek uit. Je bent eraan toe.
Wakker worden
Kom in actie
Maak een afspraak
De afspraak maken is eenvoudig en verplicht je tot niets. Het is jouw werk en jouw toekomst. Dat wat je eraan wilt doen is ook aan jou. Als je er iets mee wilt gaan doen, is het maken van een afspraak de beste keuze.
Kom in actie
Laat zien dat je het wilt
Samen vinden we een weg
Jouw drive om aan de slag te gaan, gecombineerd met mijn 15 jaar ervaring, vormt een sterke combinatie. Samen onderzoeken we hoe jij jouw ideale werk invulling kan geven binnen jouw huidige situatie. De resultaten zullen je verbazen in de éénvoud van de oplossing en de kracht die daarvan uitgaat.
Laat zien dat je het wilt
De weg is helder, ja kan verder
Je gaat aan de slag!
Als je dit leest en denkt: zo eenvoudig? Dan kan ik in alle vertrouwen zeggen JA. Samen met jou ga ik op zoek naar wat je écht wilt en wat je nodig hebt om je droom de waarheid te laten worden. Het maakt niet uit of het gaat over je droombaan, je ultieme relatie of die mooie reis die je zo graag wilt maken.
De weg is helder, ja kan verder

Ik kan je helpen met

Een greep uit de mogelijkheden die we kunnen inzetten
Opstellingen

Of het nu gaat over zaken die spelen op je werk, of privé, met een opstelling kan ik je helpen om inzicht te krijgen in de betrokken mensen en hun aandeel aan de situatie.

1 op 1 Coaching

Hoe vaak neem je de ruimte om aandacht te besteden aan jezelf? Voel je je begrepen, of snap je jezelf soms niet eens. Als je dat herkent, wil ik je uitnodigen voor een gesprek met mij.

Coaching voor bedrijven

Natuurlijk wil je dat je medewerkers vlammen. Maar je merkt ook dat het soms lastig is om te komen tot de kern  van waarom dat niet lukt. Dat is het moment dat je mij kan vragen daarbij te helpen.

Frank helpt je met antwoord op :

Wegwijs op de bank van Frank

jouw Droombaan

Vandaag nog starten met het ontrafelen van je ideale baan? Ik kan je helpen daar direct mee te starten.

Wie is Frank?

Het lijkt mij leuk om eerste meer te weten te komen over wie Frank is en hoe hij in het leven staat.

Frank Schrijft

Frank praat makkelijk en schrijft er ook over. Als je wilt weten waarover, kan je de BLOG bekijken.