C2C Coaching

Frank als coach bij jouw bedrijf

Je werkgever kan dit betalen

Veel werkgevers vergoeden de inzet van Frank op basis van een budget voor zelfontwikkeling of opleiding. Het traject bij Frank helpt jou om je beter begrepen te voelen. Maar ook om je werkgever beter te begrijpen. Deze rol vervul ik al meer dan 15 jaar en heeft steeds geleid tot een mooie samenwerking tussen mijn klanten en hun werkgever.
Ik kan je ook helpen om de aanvraag voor de ontwikkelingsvergoeding in gang te zetten. Laat mij weten dat je de stap wilt doen door een vrijblijvende afspraak te maken. Uiteraard staat bij de aanpak de vertrouwelijkheid voorop en maken we samen de afspraak op welke manier de aanpak voor jou het prettigst aanvoelt. Want werken vanuit je kracht, wie wil dat nu niet?

C2C Coaching = Collega met Coach. Frank heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het coachen van collega’s binnen het bedrijf waar hij werkt. Die ervaring is nu ook beschikbaar voor jou of je collega. C2C Coaching staat voor het persoonlijk begeleiden van jou, vanuit de groeimogelijkheden. Dit start altijd vanuit wat de coachingsvraag is en het zoeken dan naar wat er nodig is om te komen tot een antwoord. Daarbij wordt uit gegaan van je eigen kracht. De oplossing komt altijd vanuit jezelf. Dat maakt de verandering blijvend en altijd passend bij jou. Het uitgangspunt is daarbij : The power is within you.

Ook wanneer je Frank als C2C coach zou willen inschakelen om je collega te laten groeien, kan je vragen deze collega een afspraak met Frank te maken voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake worden de verwachtingen met elkaar afgestemd. De jarenlange ervaring van Frank helpt daarbij om een passend traject te definiëren.

Ja, de coaching praktijk is een bij de KvK geregistreerd bedrijf en heeft een BTW nummer. Zo kan een gespecificeerde factuur worden gestuurd voor de kosten van de afspraak. Deze factuur kan je ook gebruiken om de kosten bij je werkgever te declareren. De factuur komt op naam van degene die deze betaald en wordt verstuurd door FJA Coaching en Opstellingen. Dat is de zakelijke handelsnaam voor Bij Frank op de bank.

Het is belangrijk dat er een goede afspraak wordt gemaakt over de verwachtingen die er zijn van het traject. De vertrouwelijkheid van onze gesprekken staat daarbij voorop. Daarom worden de afspraken hierover al tijdens het intakegesprek vastgelegd. Het is ook de randvoorwaarden die ik vooraf met je bespreek. Dit doe ik om verrassingen te voorkomen voor zowel jou als je werkgever, indien deze jou het traject voor jou vergoed.

Een afspraak voor een intake kan makkelijk worden gemaakt. Gebruik dan de knop hieronder. Het sturen van een email is ook mogelijk. gebruik daarvoor mijn email adres info@bijfrankopdebank.nl.